Muotoiltu mielenrauhalle

Arkea suuremmat hetket vaativat vertaisensa kumppanin.
Tutustu mallistoon

Erittäin vakaa ja käytännössä uppoamaton

Päijänin perimä ulottuu lähes vuosisadan taakse. Vuosikymmenten tuotekehityksen avulla olemme tuoneet jo alunperin soudettavuudeltaan ja suuntavakaudeltaan täydelliseen malliin uusia, turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia myös tuleville sukupolville.  

Soutuveneen kaksikuorirakenne kelluttavalla täytteellä tekee Päijänistä äärimmäisen vakaan ja kestävän. Valitun rakenteen ja muotoilun ansiosta vene ei kaadu tai uppoa. Päijänin erinomaisuus onkin hiljaista ja huomaamatonta. Haluamme minimoida kaikki häiriötekijät vesillä liikkumisen nautinnosta, jotta sinä voit saavuttaa mielenrauhan niin Päijänin käyttäjänä kuin omistajanakin.

Päijän on suunniteltu kovaan ja monipuoliseen käyttöön. Karhennukset pohjassa ja istuimissa tekevät soutuveneestä turvallisen jokaiselle käyttäjälle. Oikean rakenteen tuoma kantavuus mahdollistaa rekisteröinnin neljälle hengelle. Päijän kuuluu myös harvalukuiseen soutuveneiden eliittiin, jolla on VTT:n hyväksyntä merikelpoisuudesta.

OTA YHTEYTTÄ JA OSTA OMASI

Täydellinen valmius sähköperämoottorille

Päijän mahdollistaa seuraavan sukupolven veneilykokemuksen. Vakiona valmis säilytystila akulle sekä johtokanavat sähköperämoottorille takaavat käytön helppouden ja turvallisuuden. Kalastajien suosimille keulamoottoreille tarjoamme lisävarusteena helposti asennettavan telineen. Liikkuminen sähköistetyllä Päijänillä on vaivatonta, huoletonta ja ennen kaikkea hiljaista.

Päijän 471 -malliin voit liittää enintään 3 kilowatin sähkömoottorin. Suurempi mallimme Päijän 520L mahdollistaa 4 kilowatin moottorin käytön.

OTA YHTEYTTÄ JA OSTA OMASI

Markkinoiden turvallisin soutuvene

Huolellisen muotoilun ja oikeiden materiaalivalintojen ansiosta Päijän on suuntavakaa ja ainutlaatuisen hyvä soudettavuudeltaan. Päijän on myös vakautensa johdosta kalastajien valinta: seisaaltaan uistelu käy vailla huolta kaatumisesta. 

Kaksikuorirakenteen välissä oleva umpisolupolyuretaani kelluttaa Päijäniä vaikka ilman tulppaa. Halusitpa sitten kasvattaa Päijänin kanssa tulevia vesillä liikkujia tai keskittyä kalastusharrastukseesi vailla huolta, Päijän tarjoaa sinulle veneilyn mielenrauhaa kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Tulevaisuudessa tulet myös saamaan laajan kattauksen erilaisia turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä entisestään lisääviä varusteita, jotka ovat yhteensopivia kaikkien soutuveneidemme kanssa.

OTA YHTEYTTÄ JA OSTA OMASI

Ikonit eivät synny sattumalta

Jokainen Päijän on tehty noudattaen johtoajatustamme: tämä on viimeinen soutuvene, jonka ostat. Vuosikymmenien käytössä tulevat kolhut ovat aina korjattavissa lasikuituisen runkomateriaalin ansiosta. Tämä on ominaisuus, joka ei muovisissa veneissä toteudu. Päijänin keula on vahvistettu teräksellä eikä se rikkoudu rantautuessa rajummassakaan retkeilyssä. Käyttämämme täyteaine runkojen välissä on vettä imemätöntä. Edes mahdollinen rungon rikkoontuminen ei tee Päijänistä käyttökelvotonta. 

Valmistustapamme ja materiaalivalintamme tuloksena on vene, joka kestää pohjoisia olosuhteita vuosikymmenestä toiseen ja säilyttää arvonsa. Se on monikäyttöinen, ikoninen ja lähes ikuinen.

Jokainen Päijän saa syntyessään viiden vuoden takuun ja 10 vuoden rakennetakuu. Rekisteröimällä veneesi kasvatat takuuaikaa aina seitsemään vuoteen asti.

OTA YHTEYTTÄ JA OSTA OMASI

POSTIOSOITE
Koneharjunkatu 1
15850 Lahti

ASIAKASPALVELU
+358 400 727333
info@paijanboats.com

MYYNTI
+358 400 727333
Ulkomaankauppa:
sales@paijanboats.com

PR & MEDIA
ANTTI MÄKELÄ / CEO
antti@paijanboats.com
+358 40 5838952


Päijän boats 2022 ©
crossmenu